Haagsche Kunst- en Antiekdagen

Onder de prachtige bomen van het statige Lange Voorhout wordt al 24 jaar lang de Haagsche Kunst- en Antiekdagen georganiseerd.

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus, van 10.00 tot 17.00 uur, kunt u tijdens de Haagsche Kunst- en Antiekdagen op het Lange Voorhout genieten van een record aantal (185+) stands gevuld met Antiek, Boeken, Beeldhouwkunst, Brocante, Curiosa, Keramiek, Kunst en Vintage. De deelnemers komen zowel uit Nederland als uit het buitenland en hebben een divers aanbod voor elk gewenst budget.
 
Midden op het Lange Voorhout staat het monumentale kunstwerk ‘Continuous Monuments’ van de Deens-Amerikaanse kunstenaar Jesper Just. De installatie maakt deel uit van de zomertentoonstelling van West die op het schelpenpad en binnen bij Stadspaleis Huis Huguetan te bezichtigen is. Meer informatie bij de kiosk op het Lange Voorhout en op www.westdenhaag.nl

Op het pleintje voor museum Escher vindt u beide dagen de boekenmuur van Cees de Vos. deze immense muur is wel 25 meter lang en telt duizenden boeken.

Traditiegetrouw start het oudste veilinghuis van Nederland de tweede helft van het veilingseizoen in het weekend van de Haagsche Kunst- en Antiekdagen.
Op 26 en 27 augustus (12:00 tot 17:00 uur) worden kijkdagen gehouden voor de Kunst- en Antiekveiling die zal plaatshebben op 30 en 31 augustus. Laat u verrassen in zes toonzalen vol schilderijen, porselein, glaswerk, Aziatica, sculpturen, meubelen, goud en zilver en méér. Tijdens de Haagsche Kunst- en Antiekdagen op zaterdag en zondag biedt het veilinghuis de mogelijkheid om uw eigen kunst en antiek te laten taxeren

Het gehele programma van de Haagsche Kunst- en Antiekdagen kunt u vinden op www.hkad.nl of vraag de gratis brochure aan bij Marktland Evenementen BV, 0174-225501.

Antiek