RepairCafé Wateringse Veld

Repareercafe groot

Handige vrijwilligers repareren uw apparaten, fiets of kleding. En het mooiste is: het is gratis. U betaalt alleen voor eventueel aan te schaffen onderdelen. Daarnaast mag een vrijwillige bijdrage altijd.

Mocht u niet kunnen op 14 oktober, wees dan niet getreurd. Ook op 6 december is er een Repareercafé in WZH Hoge Veld en op 18 november ook in Stadsboerderij Op den Dijk, Bovendijk 141-143.

Over WZH

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.

Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070 - 756 1600. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en Facebook WoonZorgcentra Haaglanden.