Valpreventiemiddag voor ouderen


Het Ontmoetingscentrum van WZH Hoge Veld houdt op woensdag 11 oktober een valpreventiemiddag voor ouderen uit de wijk en cliënten van het woonzorgcentrum. Geïnteresseerden kunnen tussen 14.00 en 16.00 uur terecht om vragen te stellen aan professionals of voor een rollatorcheck door de Zorghulpmiddelen Outlet.

Programma

Een ergotherapeut van WZH Hoge Veld geeft om 14.30 uur uitleg over valpreventie. Daarnaast kunt u tussen 14.00 en 16.00 uur terecht bij de fysiotherapeut van Fysiotherapeutisch Centrum Wateringse Veld om uw kracht te meten door middel van een test. De Zorghulpmiddelen Outlet neemt deze middag hun assortiment zorghulpmiddelen voor u mee naar het Ontmoetingscentrum van WZH Hoge Veld. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen, voor een rollatorcheck en voor het stellen van vragen. Graag tot dan!

WZH Hoge Veld: Laan van Wateringse Veld 222, Den Haag.

Over WZH

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.

Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070 - 756 1600. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en Facebook WoonZorgcentra Haaglanden.