Dag van de Duurzaamheid Den Haag

Den Haag 5 oktober 2017 - Duurzaam Den Haag zet zich samen met Haagse bewoners en ondernemers op de Dag van de Duurzaamheid in om het centrum van Den Haag te vergroenen.

Tijdens de Dag van de Duurzaamheid gaat Duurzaam Den Haag met Haagse bewoners en ondernemers in het centrum van Den Haag aan de slag met Operatie Steenbreek: tegel eruit, plant erin. Mensen die meedoen kunnen hun tuin- of stoeptegels inleveren voor gratis planten. Met meer groen en minder tegels wordt het centrum aantrekkelijker en is er minder wateroverlast bij stevige regenbuien.Op dinsdag 10 oktober worden er dankzij deze actie geveltuintjes aangelegd, binnenplaatsen vergroend, achtertuinen omgetoverd tot groene oases en schoonpleinen vergroend. Duurzaam Den Haag roept bewoners en ondernemers in het centrum op, om aan te haken bij deze actie.

Doe mee!
Wil je meedoen met deze actie? Wil je bijvoorbeeld een gratis geveltuintje aanleggen bij je huis of winkel? Of je tuin/achterplaats omtoveren tot een groen paradijs? Doe dan het volgende:
✓ Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
✓ Laat weten wat je wil vergroenen (achtertuin/geveltuin/etc)
✓ Vermeld waar deze plek is (adres en een telefoonnummer)

Meer informatie en foto's vind je hier: http://duurzaamdenhaag.pr.co/156746-vergroen-het-centrum-van-den-haag-tijdens-de-dag-van-de-duurzaamheid DenHaagCentrumGroenFBevent.jpg

Vriendelijke groet,

Rosalie Ruardy
Communicatieadviseur Duurzaam Den Haag (06 158 323 48)