Inloopspreekuur bewoners Wateringse Veld

Ishop

De I-shop is de plek voor gratis advies en informatie. Meedenken en samen met u zoeken naar een antwoord.
In een gesprek kijken we naar de kansen en mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld moeite met post en administratie? Dan maken we samen een plan en spreken we af wie wat gaat doen.
Meer informatie: kunt u contact opnemen met Hatice Sarikas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dins-, Woe- en vrijdagmiddag op locatie van Centrum Jeugd en Gezin, Laan van Wateringse Veld 392 van 13.00 uur t/m 16.00.

 BHC

Iedereen kan wel eens een helpende hand gebruiken…..een buur die een boodschap meeneemt als u ziek bent, iemand die even de hond uitlaat of een vuilnisbak buiten zet of helpt met een klein klusje in huis of tuin. Als vrienden of familie even niet kunnen helpen, is er de burenhulpcentrale.
Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 middin

Middin ondersteunt mensen met een beperking en ouderen zodat zij zelf kunnen kiezen hoe zij willen leven. Midden in de wijk, midden in de samenleving. Omringd door mensen die zij belangrijk vinden. Middin begeleidt mensen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking. Maar ook mensen met niet-aangeboren hersenletsel of mensen met een beperking door ouderdom. Middin helpt met professionele ondersteuning en zorg op ruim 185 locaties, maar ook aan huis, op school of werk.
Meer informatie: kunt u contact opnemen met Suzanne of Vincent via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het Cliëntinformatiecentrum: 070-3721234

 zichtbareschakelspngWijkverpleegkundige Zichtbare schakels

Wijkverpleegkundige Zichtbare Schakels zijn er voor alle bewoners in de wijk die vragen of problemen hebben. Die vragen kunnen gaan over gezondheid, gezond leven en over voorzieningen die daarbij kunnen helpen.
Meer informatie: kunt u contact opnemen met Shana Wins via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

mooi Voorwelzijn Zebra

www.stichtingmooi.nl
www.voorwelzijn.nl
www.zebrawelzijn.nl

Wij zijn onderdeel van
Xtra, 
www.xtra.nl