Gezellige Winterfair in WZH Waterhof

kerstmarkt

U bent op vrijdag 1 december 2017 van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur in het restaurant in WZH Waterhof. Stap binnen bij de sfeervolle wintermarkt en laat u verrassen door de lekkernijen, cadeauartikelen, kerstkaarten en zelfgemaakte presentjes. De toegang is gratis en alle opbrengsten komen te goede aan het Dagactiviteiten/Ontmoetingscentrum van WZH Waterhof.

Zorgpas Florence groeit door aantal thuiswonende ouderen

Zorgpas

Dat steeds meer mensen ondersteuning nodig hebben bij het zelfstandig thuis blijven wonen, blijkt uit de groei van de FlorencePas, de ondersteunende zorgpas van Florence. Sinds de inhoud van de FlorencePas begint dit jaar nog meer is gericht op zorggerelateerde diensten, is het aantal FlorencePas-houders flink gestegen.

Onbegrepen gedrag

WHZ logo

WoonZorgcentra Haaglanden houdt in 2017 diverse trainingen voor vrijwilligers en mantelzorgers. De training over onbegrepen gedrag vindt plaats op woensdag 15 november van 10.00 tot 12.00 uur in WZH Sammersbrug. Adres: Lichtenbergweg 150, 2532 AK Den Haag.

Lees meer: Onbegrepen gedrag

Fithockey voor 50+ers: gezond en gezellig!

50 plus hockeyAanmelden of meer informatie? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom op maandagochtend vrijblijvend een keertje kijken of meedoen.

 

Lees meer: Fithockey voor 50+ers: gezond en gezellig!

WZH Inloopochtend

WHZ logo

Bent u zich aan het oriĆ«nteren op een verblijf in een woonzorgcentrum? Voor uzelf of uw familielid? Op zaterdag 18 november tussen 10.30 en 12.00 uur is er een inloopochtend in WZH De Strijp, WZH Waterhof en WZH Hoge Veld in de wijk Escamp in Den Haag.

Lees meer: WZH Inloopochtend