Actief Ontmoeten en Ontspannen WZH

 Het Ontmoetingscentrum is dagelijks geopend van 10.30 tot 17.00 uur.

Meedoen!
Als deelnemer van het Ontmoetingscentrum blijft u actief, kunt u mensen ontmoeten en samen met anderen iets ondernemen. Wij nodigen u uit om, wanneer u dat wilt, actief mee te helpen bij diverse activiteiten. Wanneer u ideeën heeft of samen met anderen iets wilt ondernemen, dan helpen wij u graag bij het organiseren hiervan.

Persoonlijk advies en voorlichting
In een persoonlijk gesprek bieden wij vanuit het Ontmoetingscentrum van WZH Hoge Veld gratis advies en informatie om u te ondersteunen in uw thuissituatie. Verder organiseren wij regelmatig interessante voorlichtingsbijeenkomsten voor senioren en mantelzorgers. U kunt via ons in contact komen met een casemanager dementie als u vragen heeft over vergeetachtigheid, gedragsverandering en mogelijkheden voor ondersteuning.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in deelname aan een activiteit of heeft u behoefte aan een adviesgesprek? Meer informatie over onze activiteiten leest u in ons activiteiten- en ondersteuningsprogramma. Het Ontmoetingscentrum van WZH Hoge Veld is dagelijks geopend.

Kom gerust eens langs of neem contact op met het Servicepunt van WZH Hoge Veld via 070-8901995 voor een afspraak.

Wij ontvangen u graag!