WZH Parade

Wzhparade

Een optreden van Ronnie Tober, heerlijk eten en drinken, de Euro Toppers en diverse andere artiesten. De WZH Parade trekt in de maanden mei, juni en juli langs alle woonzorgcentra van WZH. Uniek is dat het niet alleen een evenement is voor alle cliënten van WoonZorgcentra Haaglanden (WZH), maar ook voor hun familieleden en mantelzorgers.  

Afgelopen weekend vond de aftrap plaats van dit evenement. WZH Prinsenhof op zaterdag 20 mei en WZH Waterhof op zondag 21 mei, waren de eerste woonzorgcentra die van de WZH Parade genoten. Er werd meegezongen, meebewogen en lekker gegeten.

Programma

Dit jaar staat de WZH Parade in het teken van het Songfestival. Van 'Waterloo' van ABBA tot 'Shine' van De Toppers, vele bekende Songfestivalliedjes kwamen voorbij en werden enthousiast meegezongen.

Ronnie Tober is één van de artiesten tijdens de WZH Parade. Samen met zangeres Willeke D’estell neemt hij het publiek mee op muzikale reis. Ronnie Tober vertelde: “Toen ik gevraagd werd voor dit evenement, was ik gelijk enthousiast! Ik heb dan ook geen moment getwijfeld. Het is een geweldig initiatief waar ik graag mijn steentje aan bijdraag.”

De WZH Parade is een jaarlijks terugkerend evenement, dat WZH aanbiedt aan alle cliënten, hun familieleden en mantelzorgers. Hiermee bezorgt WZH hen een unieke en onvergetelijke ervaring.

Over WZH

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.

Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070 - 756 1600. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en Facebook WoonZorgcentra Haaglanden.