Onbegrepen gedrag

 

WoonZorgcentra Haaglanden houdt in 2017 diverse trainingen voor vrijwilligers en mantelzorgers. De training over onbegrepen gedrag vindt plaats op woensdag 15 november van 10.00 tot 12.00 uur in WZH Sammersbrug. Adres: Lichtenbergweg 150, 2532 AK Den Haag.

Onbegrepen gedrag

Bij onbegrepen gedrag van kwetsbare ouderen met dementie, NAH of een somatische aandoening kan er van alles aan de hand zijn. In lang niet alle situaties is er sprake van dementie. Tijdens de training bespreken we waar het gedrag vandaan kan komen. We besteden vooral aandacht aan onbegrepen gedrag van mensen uit de dagelijkse praktijk, zoals agressie (verbaal of lichamelijk) en gedrag als dwalen, weglopen, angst en onrust. Deelnemers krijgen handvatten hoe hiermee om te gaan. Vragen en eigen ervaringen zijn het vertrekpunt van deze training.

Aanmelden

Bekijk alle WZH-trainingen op www.wzh.nl/mantelzorgtrainingen. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven voor één van de WZH trainingen? Stuur dan een e-mail naar WZH Leren en Ontwikkelen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Over WZH

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.

Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070 - 756 1600. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en Facebook WoonZorgcentra Haaglanden.

onbegrepen gedrag. WHZ