Gezellige Winterfair in WZH Waterhof

 
PERSBERICHT                                                                                              donderdag 16 november 2017

 

Gezellige Winterfair in WZH Waterhof

kerstmarkt

De geur van versgebakken appeltaart, genieten van diverse lekkernijen, live draaiorgelmuziek en een markt met gezellig ingerichte kraampjes. Kom naar de sfeervolle winterfair in WZH Waterhof en ervaar zelf de warme kerstsfeer! 

U bent op vrijdag 1 december 2017 van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur in het restaurant in WZH Waterhof. Stap binnen bij de sfeervolle wintermarkt en laat u verrassen door de lekkernijen, cadeauartikelen, kerstkaarten en zelfgemaakte presentjes. De toegang is gratis en alle opbrengsten komen te goede aan het Dagactiviteiten/Ontmoetingscentrum van WZH Waterhof.

Over WZH

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliƫnten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.

Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070 - 756 1600. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en Facebook WoonZorgcentra Haaglanden.