BIT Wateringse Veld Nieuwe Stijl

Wij streven ernaar om de banden met bewoners en alle partners in de wijk verder te intensiveren. Door de hervormingen hebben we een aantal nieuwe leden aan ons team mogen toevoegen. Wij maken ons sterk om dit team verder te professionaliseren, door het volgen van doelgerichte trainingen en cursussen.

Eind mei heeft het BIT-team met succes de training "Woninginbraakpreventie BIT" afgerond. Het BIT-team wil de Wateringsevelders van de opgedane kennis laten profiteren.
Indien u het op prijs stelt, komen wij volgens afspraak bij u langs voor een schouw van uw woning, na een inspectie geven wij u tips welke de kans op slachtoffer te worden van woninginbraak kunnen reduceren.
Daar wij volop nieuwe ideeën hebben om onze dienstbaarheid verder uit te breiden, zijn wij tevens op zoek naar nieuwe teamspelers om ons BIT-team op vrijwillige basis te komen versterken. Wij denken hierbij aan, uitbreiding in de surveillance teams, hulp bij het instellen van WhatsApp groepjes en hulp bij het opzetten van een groep "Waaks", bewoners welke met de hond in hun buurt lopen en verdachte zaken melden.

U kunt ons bereiken per brief het adres is BIT Wateringse Veld, Laan van Wateringse Veld 387, 2548 BM Den Haag of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Namens het team, tot ziens in de wijk,
Jan de Bruijn/Jeroen Dekker coördinatoren BIT

Volg ons ook op Twitter